Annual Roadshow 2020 - Coleford 10 March

Location

  • The Main Place
  • Old Station Way
  • Coleford, GL16 8RH
Date
10/03/2020
Time
9:30am to 1:00pm
Cost
Free of charge
event image

This event is now full - you can join the waiting list

Event Timetable:

09:30 – Introductions (5 mins)

09:35 – What is Adult Safeguarding? (50 mins)

10:25 – VCS Safeguarding Case Study (10 mins)

10:35 – What is Advocacy?  (20 mins)

10:55 – Coffee Break, Networking & Exhibitor Stalls (25 mins)

11:20 – What is the Mental Capacity Act?  (50 mins)

12:10 – Learning from Safeguarding Adults Reviews (SARs) (30 mins)

12:40 – Training Pathway (10 mins)

12:50 – ‘Was Not Brought’ Inclusion Gloucestershire Film (5 mins)

13:00 – Closing Remarks and Finish